Fiksni tečaj konverzije:

1 EUR = 7,53450 HRK

GIVI MEKE TORBE

Givi meke torbe cijenjene su kod ljudi koji traže moto pribore koji su otporni, elegantni, udobni i pouzdani.

Ove meke torbe imaju dvostruku mogućnost primjene: s jedne strane da upotpune i povećaju mogućnosti koje pružaju koferi, a s druge strane mogu biti i alternativni izbor umjesto kofera.
Zbog njihove strukture, lako se prilagođavaju svim glavnim tipovima motocikala i skutera zahvaljujući univerzalnom setu za montažu, koji se sastoji od remena, magneta i standardnih okvira.

Tijekom godina Givi je unaprijedio i značajno proširio asortiman ovih artikala, S obzirom na to da su se pokazali kao cijenjeni od korisnika motocikla, GIVI je ponudio razne modele, različitih oblika i veličina. Konkretno, dizajnirani su i izrađeni kako bi zadovoljili sve budžete i tehničke potrebe, kao što su tank torbe, torbe za rep motora, bočne torbe, tunelske torbe, ruksaci, sklopive vodonepropusne torbe i mnoge druge, često modularne, podijeljene na specifične raspone.

Da bi zaokružili cijelu priču, Givi je ponudio mnogo korisnih dodataka za poboljšanje iskustva u vožnji koji zadovoljavaju očekivanja sigurnosti i visokih performansi.