Fiksni tečaj konverzije:

1 EUR = 7,53450 HRK

GIVI

GIVI

Povijest GIVI-a započela je 1978., zahvaljujući inicijativi njegovog osnivača, gospodina Giuseppea Visenzija.

Kao pilot Moto GP-a nekoliko sezona osvojio je treće mjesto u prvenstvu 1969. u kategoriji 350cc; nakon toga odlučio je napustiti svijet utrka započevši djelatnost poduzetnika.

Potpomognut velikom strašću i odlučnošću, gospodin Visenzi se potpuno posvetio proizvodnji i izradi dodataka za motocikle.

Na taj je način osnovao GIVI, brzo probijajuću marku na nacionalnoj i međunarodnoj razini, sve dok to nije postala čvrsta i inovativna stvarnost u svijetu motocikala.

Prava strast, talijanski dizajn, snažne tehnološke ideje i specifično znanje o materijalima: to su ključni faktori međunarodnog uspjeha Givi, koji je doveo do toga da je mala tvornica u Bresciji postala lider u opremi za motocikle.

Danas ova tvrtka zapošljava gotovo 500 zaposlenika širom svijeta, radeći s istom odlučnošću već od prvog dana.

Ta je filozofija oživjela projekt HPS (sustav zaštite glave) 2001. godine i zahvaljujući tome Givi je ušao u domenu kaciga s jakom orijentacijom prema sigurnosti.

Stalna posvećenost prevođena je uvođenjem novih tehnoloških rješenja velike funkcionalnosti, pozornosti na detalje i dizajna pouzdanih dodataka, uz ključni faktor „Made in Italy“.