Fiksni tečaj konverzije:

1 EUR = 7,53450 HRK

GIVI KOFERI

Givi koferi (kovčezi) prikladni su za motore, skutere i maxi skutere.

Ovi proizvodi su rezultat 20-godišnjeg iskustva u proizvodnji moto opreme te predstavljaju najbolje na tržištu čak i u pogledu dizajna. Zahvaljujući pažnji koju posvećuju i na najmanje detalje, ovi koferi su dizajnirani da se pravilno i jednostavno montiraju na motore te nude rješenja za sve potrebe naših kupaca.

Oni su referentna točka za potpuno i zadovoljavajuće iskustvo vožnje. Ovi su koferi proizvedeni tako da osiguravaju jednostavnu upotrebu, a to postižu zahvaljujući sustavu otvaranja i odvajanja ploče, koje je moguće uz uporabu samo jednog ključa.

Givi je patentirao 2 najslavnija sustava zaključavanja na svijetu: MONOKEY® i MONOLOCK®.

Monokey®

Monokey® je povijesni patentirani sustav tvrtke GIVI, njegova glavna karakteristika sastoji se od mogućnosti rada s jednim ključem i za otvaranje poklopca kofera  i za  skidanje kofera s nosača motora (ili skutera, malih ili srednjih veličina).

Ekstremna udobnost i jednostavnost korištenja samo su neke od karakteristika koje su napravili ovaj sustav zaključavanja najčešće korišten u svijetu motocikla. Zahvaljujući ovom sustavu, svi koferi i nosači MONOKEY® raspona kombiniraju najbolje karakteristike mehaničke otpornosti i krutosti priključka, sa značajkama koje koriste kompaktne i lagane komponente.

Ravnomjerna raspodjela opterećenja na površini nosača zajamčena je s tri spojne točke, koje su postavljene tako da se dobije najširi mogući kontakt površina. Ublažavanje oscilacije i vibracija te kontakt između dna kofera i nosača osiguravaju četiri razmaka od elastičnog materijala, koji su osobito otporni na ekstremne vremenske i temperaturne promjene. Zahvaljujući ovom rješenju garantirana je visoka razina pouzdanosti pričvršćivanja tijekom godine čak i pod teškim naporima, zbog udaraca na cesti ili uvjeta vožnje.

Monolock®

Kako bi se ponudio veći raspon primjene i upotrebe, GIVI je uveo i Monolock® sustav zaključavanja. Prateći istu filozofiju koja definira Monokey® sustav; ovo rješenje je stvoreno za lakša vozila, kao što su skuteri i maxi skuteri, koji se uglavnom koriste za srednje ili kratke vožnje.

Čak i uz ograničenja maksimalne nosivosti, ovaj sustav kombinira performanse  usporedive s onima Monokey® sustava, s komponentama koje imaju lakši i manji dimenzionalni raspon. Zahvaljujući svojoj prirodnoj kompatibilnosti s različitim vrstama vozila i jednostavnosti korištenja, također je cijenjen od strane najvažnijih proizvođača motocikala koji su ga prihvatili za originalni pribor.
Kao i za Monokey®, otvaranje gornjeg dijela kofera i odvajanje kofera od nosača  radi se samo s jednim ključem.

Bočni koferi

Da bi se maksimalno iskoristio prostor vašeg motocikla a vožnja ostala što udobnija, idealno rješenje vam mogu osigurati bočnih koferi ili torbe pozicionirane sa svake strane okvira.

Givi može ponuditi mnoge različite mogućnosti u oblicima i kapacitetima za ovu vrstu konfiguracije, prikladne za svaku potrebu, bez žrtvovanja sigurnosti, kvalitete materijala i dizajna.

Trenutno su u ponudi šest različitih modela ove torbe s popularnim sustavom MONOKEY zaključavanja, patentiranom od Givi-a, koji se razlikuje od ostalih zbog njegove pouzdanosti kroz vrijeme i proizvodnog procesa koji ga čini otpornim na bilo kakav stres.

Na raspolaganju imamo klasičan „E41 Keyless“ s poklopcem za pristup na poklopcu; potpuno novi Trekkeri s aluminijskom strukturom za maksimalnu izdržljivost, bočni V35 i V35 Tech, par kompaktnih i modernih kofera, trenutno jedini koji koriste inovativni Monokey bočni sustav za zaključavanje. Osim toga, predstavljen je i novi Trekker Outback, koji ima potpuno novi sustav montaže Monokey Cam-Side, mehanizam izrađen od lijevanog aluminija s umetnutim pojačanim tehno-polimerom.