ZIMSKA RAČUNICA

25% GOTOVINSKI POPUST

NA ROBU

SA LAGERA

NE VRIJEDI

ZA VEĆ SNIŽENE

ARTIKLE

GIVI MEKE TORBE

Givi meke torbe cijenjene su kod ljudi koji traže moto pribore koji su otporni, elegantni, udobni i pouzdani.

Ove meke torbe imaju dvostruku mogućnost primjene: s jedne strane da upotpune i povećaju mogućnosti koje pružaju koferi, a s druge strane mogu biti i alternativni izbor umjesto kofera.
Zbog njihove strukture, lako se prilagođavaju svim glavnim tipovima motocikala i skutera zahvaljujući univerzalnom setu za montažu, koji se sastoji od remena, magneta i standardnih okvira.

Tijekom godina Givi je unaprijedio i značajno proširio asortiman ovih artikala, S obzirom na to da su se pokazali kao cijenjeni od korisnika motocikla, GIVI je ponudio razne modele, različitih oblika i veličina. Konkretno, dizajnirani su i izrađeni kako bi zadovoljili sve budžete i tehničke potrebe, kao što su tank torbe, torbe za rep motora, bočne torbe, tunelske torbe, ruksaci, sklopive vodonepropusne torbe i mnoge druge, često modularne, podijeljene na specifične raspone.

Da bi zaokružili cijelu priču, Givi je ponudio mnogo korisnih dodataka za poboljšanje iskustva u vožnji koji zadovoljavaju očekivanja sigurnosti i visokih performansi.