25% popusta

NA SVE KACIGE

20% POPUSTA

NA SVE OSTALO

vrijedi samo za

gotovinsko plaćanje

te ne vrijedi za

već snižene ARTIKLE

GIVI MEKE TORBE

Givi meke torbe cijenjene su kod ljudi koji traže moto pribore koji su otporni, elegantni, udobni i pouzdani.

Ove meke torbe imaju dvostruku mogućnost primjene: s jedne strane da upotpune i povećaju mogućnosti koje pružaju koferi, a s druge strane mogu biti i alternativni izbor umjesto kofera.
Zbog njihove strukture, lako se prilagođavaju svim glavnim tipovima motocikala i skutera zahvaljujući univerzalnom setu za montažu, koji se sastoji od remena, magneta i standardnih okvira.

Tijekom godina Givi je unaprijedio i značajno proširio asortiman ovih artikala, S obzirom na to da su se pokazali kao cijenjeni od korisnika motocikla, GIVI je ponudio razne modele, različitih oblika i veličina. Konkretno, dizajnirani su i izrađeni kako bi zadovoljili sve budžete i tehničke potrebe, kao što su tank torbe, torbe za rep motora, bočne torbe, tunelske torbe, ruksaci, sklopive vodonepropusne torbe i mnoge druge, često modularne, podijeljene na specifične raspone.

Da bi zaokružili cijelu priču, Givi je ponudio mnogo korisnih dodataka za poboljšanje iskustva u vožnji koji zadovoljavaju očekivanja sigurnosti i visokih performansi.